Als jij niet tevreden bent zijn wij dat ook niet. Niet goed = geld terug.  Je kunt je bestelling binnen 10 werkdagen (twee weken) altijd retour sturen. Je ontvangt het bedrag van de teruggestuurde goederen dan binnen 10 werkdagen terug op je rekening.

Let op: alleen niet beschadigde – en ongebruikte producten (voorzien van hun originele verpakking) kunnen retour worden genomen. Ook maken wij een uitzondering voor gepersonaliseerde (bedrukking) artikelen. Een shirt waarop we een naam hebben gedrukt of een logo kan niet worden geretourneerd.

De retourzending dient vooraf worden aangemeld. Niet aangemelde retourzendingen zullen niet worden gecrediteerd. Retourzendingen worden uitsluitend geaccepteerd na het volgen van de juiste procedure aangegeven door HHsport. De verzendkosten en het risico voor het retour zenden van de goederen naar HHsport zijn voor rekening van de afnemer.

HHsport is altijd bereikbaar per mail (mail@hhsport.nl), contactformulier en telefonisch (0592-412050) op de volgende tijdstippen:

Maandag : 13:00 – 18:00
Dinsdag t/m vrijdag : 9:00 – 18:00
Zaterdag : 9:00 – 16:00